مدير عامل موسسه پرده نقرهاي درباره پخش سريال گمشدگان (لاست) گفت: با توجه به تماسهاي مكرر علاقهمندان اين مجموعه تلويزيوني مبني بر دوبله و توزيع سريال مذكور در شبكه سينماي خانگي، اين سريال به محض صدور مجوز و طي مراحل فني روانه شبكه خانگي كشور ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي موسسه پرده نقرهاي، حجت حاتم مدير عامل اين موسسه با اعلام ورود سريال گمشدگان (lost) به شبكه نمايش خانگي كشور گفت: در پي تماسهاي مكرر علاقهمندان اين مجموعه تلويزيوني مبني بر دوبله و توزيع سريال مذكور در شبكه سينماي خانگي و درخواست خانوادههايي كه از محصولات اين شبكه استفاده ميكنند، حقوق پخش مجموعه مذكور براي توزيع در شبكه ويدئويي كشور توسط موسسه پرده نقرهاي خريداري و سه فصل آن مشتمل بر 15 قسمت، توسط گروهي از دوبلورهاي معتبر و معروف كشور دوبله و جهت دريافت مجوز پخش به معاونت سينمايي وزارت ارشاد ارائه شده است.
به گفته حجت حاتم، فصل چهارم اين سريال نيز در حال آمادهسازي است و به محض صدور مجوز بخشهاي ارائه شده، ساير اپيزودهاي اين سريال نيز مراحل فني را پشت سر گذاشته و در كوتاهترين زمان ممكن روانه شبكه سينماي خانگي كشور ميشود.
وي از شهلا ناظريان به عنوان مدير دوبلاژ سريال گمشدگان (lost) نام برد و از همكاري منوچهر واليزاده، فريبا رمضانپور، حسين عرفاني، نادر كيمرام، محمدرضا مومني و جمعي ديگر از دوبلورهاي شناخته شده در دوبله اين سريال خبر داد.
بنابراين گزارش: نخستين بخش از سريال پرطرفدار گمشدگان (lost) در سال 2004 ساخته شد و به نمايش درآمد و ساخت و پخش اين سريال همچنان ادامه دارد و برنامهريزي براي ساخت دنباله آن تا سال 2010 نيز انجام شده است.
براساس اين گزارش تيمي متشكل از بيست و يك نويسنده ، نگارش اپيزودهاي مختلف اين سريال را برعهده داشتهاند كه از ميان آنان جي جي آبرامز، جفري ليبر و ديمون ليندل بيشترين قسمتها را براي اين سريال نوشتهاند، ضمن اينكه يازده كارگردان نيز هدايت ساخت اين مجموعه را برعهده گرفتهاند كه در اين بين، جك بندر و استفن ويليامز به ترتيب با كارگرداني 34 و 26 اپيزود، بيشترين سهم را در ساخت اين سريال داشتهاند.
مراحل فني و جنبي آمادهسازي سريال مذكور انجام شده كه پس از دريافت مجوز، در تيراژ گسترده و به شكل وسيع در سراسر كشور به صورت ويژه توزيع خواهد شد.
پ ن :
به نظر می رسد متولیان فرهنگی کشور از جمله مسئولین صدا وسیما چاره ای جز تغییر در برخی استانداردهای سانسور فیلم و سریال ندارند. امروزه شاهدیم که تنگ نظری در نمایش برخی لباسهای باز مثل رکابی و لباسهای تابستانی باعث شده که صدا وسیما به شدت با کمبود فیلم مواجه شود و مخاطبان از بسیاری از فیلم های فاخر و جدی سینمای جهان محروم شوند، و این سیاست باعث موج شدید و رونق بی سابقه بازار زیرزمینی فیلم های کاملا بدون سانسور و مستهجن شده است که اثرات زیانبار این فیلم ها و صحنه ها بر جوانان ما کاملا مشهود است. نکته جالب توجه این که صدا وسیما این تنگ نظری را در شبکه های برون مرزی خود مثل پرس تی وی اعمال نمی کند و به راحتی زنان رکابی پوش را نشان می دهد ولی راضی است که علاوه بر ریزش مخاطبان خود ، مردم و جوانان آلوده به دی وی دی های نامناسبی بشوند که به راحتی در دسترس است. به هر حال امیدواریم صدا وسیما این اغماض را حداقل از برنامه های خبری شروع کند و به فیلم و سریال گسترش دهد تا شاهد افول بازار فیلم های مستهجن در کشور باشیم.و خانواده ها با انتخاب خود از محصولات مناسب سینمای جهان با حذف صحنه های نامناسب بهره مند شوند.
0 نظرات:
نظر خود را درکادر زیر بیان نمائید