خط تولید نوشابهی معمولی با نوشابهی رژیمی(Zero) دو فرق کوچیک داره :
الف. نازل یا شیر نوشابهریز در خط تولید رژیمی مدت کمتری از خط تولید معمولی بازه یا با دبی کمتری سیال رو تو ظرف مربوطه میریزه؛ طوری که در نهایت چیزی حدود ٣٠٠ سیسی از بطری خالی بمونه.
ب. در پایان خط تولید رژیمی، یک کارگر اضافه بر خط تولید معمولی حضور داره که معاملهشو در دهانهی نوشابه گذاشته و معادل کسر حجم، درش میشاشه. مزهی تلخی که موقع نوشیدن نوشابههای رژیمی احساس میکنید، ناشی از اوره و آلبومین موجود در ادراره.
به این ترتیب، شرکت تولید کننده از دو جبهه سود میبره. هم مقدار محصولو کاهش میده، هم قیمتشو بالا میبره. مابه التفاوت قیمتشون هم از دستمزد اون یه کارگر اضافه (به ازای سرویسی که برای هر بطری ارائه میده) بیشتره تا در نهایت به نفع شرکت باشه.
شمای مصرف کننده هم که نوشابه رو میخورید و مزهی تلخش رو تحمل میکنید، خوشحالید که قند بدنتون بالا نمیره و هیکلتون رو فرم میمونه.
در اصول مدیریت، به این میگن «موقعیت برد – برد».
0 نظرات:
نظر خود را درکادر زیر بیان نمائید